Categorieën

Nieuwe producten

Er zijn op dit moment geen nieuwe producten

PRIVACY POLICY
Handelsonderneming Graziella respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft 

vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze 

gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Handelsonderneming Graziella zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend 

aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Handelsonderneming Graziella en de Wet bescherming persoonsgegevens
Handelsonderneming Graziella verwerkt persoonsgegevens in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens. De verwerking van de persoonsgegevens is aangemeld bij 

het College Bescherming Persoonsgegevens dan wel vrijgesteld van aanmelding op grond van het op de Wet bescherming persoonsgegevens gebaseerde 

Vrijstellingenbesluit.

Handelsonderneming Graziella gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: 
Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan 

op de hoogte te houden. Om het winkelen bij Handelsonderneming Graziella zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke 

gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u titels 

aanbevelen die u mogelijk interessant vindt. Als u bij Handelsonderneming Graziella een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw 

account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling 

hoeft in te vullen. 

Handelsonderneming Graziella verkoopt uw gegevens niet
Handelsonderneming Graziella zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken 

bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Handelsonderneming Graziella gebruikt cookies om u te herkennen bij 

een volgend bezoek. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij 

Handelsonderneming Graziella geen cookies ontvangt. 

Contact
Indien u vragen heeft over de Privacy Policy van Handelsonderneming Graziella, stuur dan een e-mail naar fotobehang@gmail.com


Winkelmand  

Uw winkelmand bevat geen producten.

Verzendkosten 0,00 €
Btw 0,00 €
Totaal 0,00 €

Prijzen zijn incl. Btw

Winkelmand Afrekenen

Aanmelden

PayPal